A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
Kövess minket!

Szőke András


Június 4-én Szőke András a tőle megszokott humorral megidézi az 1680-as évek középkori konyháját rézüstökkel és vaslapos sütéssel. Egész napos látványfőzéssel egybekötött műsorral várjuk vendégeinket!

 

"A jó szakácsok nem igen beszélnek,
a jó beszélők nem igen főznek
a Bagolyvárban aznap minden együtt lesz"

Szőke András

 

Leves

 

Tyúkfi leves

alkotorészével, legyen az, mint nyaka, mint taréja, mint kaparókája, levesbetéttel megrakva, 1680-ból, eredeti rézüstben a helyszínen készítve

990 Ft

 

Négylábú állatos gulyás

erdei disznó rézüstben, vörös borral, orleans-i ecettal, pikáns ízekkel, erdei gombával

1.190 Ft

 

Előétel

 

Házi récének kisült zsírjábúl

finom fűszeres dörögdi cipófalatkák

980 Ft

 

Főétel

 

Négylábú állatos perkelt marhából

házi galuskával

2 900 Ft

 

Vaslapon sült szelíd disznó első lábainak része

úgymint csülök, bőséges zöldségágyon, házi ecettel, pálinkával, az sok fűszerrel illatozó módon, parázson sült kolompérral

2 900 Ft

 

Vaslapon sült csirkének az mellye

illatozó módon sok gyümölccsel és parázson sült kolompérral

2 700 Ft

 

Desszert

 

Volgánál növő növény földi eperrel

úgy mint rebarbara nagy telspi tálban, egészben sütve

950 Ft

Ossza meg az ismerőseivel!